Exposeren

maart 20, 2024

Regelmatig is mijn werk te zien. Kijk waar en wanneer ik exposeer.

Groepsfoto van 1 persoon

januari 11, 2021

Uit de serie Groepsfoto van 1 persoon Espriet Communicatie van Riet Snoeck deze foto die zij gebruikt om op een verrassende manier te laten zien wat zij zoal doet. Kees in ´t Veld van Deuk-Repair was haar al eerder voorgegaan. Inmiddels ook Van Klinken Elektrotechniek kunnen toevoegen.
Ook interesse om uw bedrijf op een opvallende manier onder de aandacht te brengen. Laat het mij weten en misschien staat u binnenkort voor de camera.

Bedrijfsfotografie

juni 30, 2019

Voor diverse bedrijven heb ik de fotografie verzorgd voor een presentatie in bladen, kranten en het internet. Daarnaast fotografeer ik op recepties en bedrijfsfeestjes. Portretfotografie voor de media of intern gebruik behoord tot de mogelijkheden.

Bedrijfsportret

juni 29, 2019

Een bedrijfsportret op uw site, gebruiken in gedrukte media of plaatsen op Linkedin en andere sociale media kan somt meer zeggen dan tekst.

Nieuwbouw

juni 12, 2019

Nieuwbouw en renovatie fotografie.

Food Fotografie

april 14, 2017

Farlagraaf Fotografie verzorgt ook Food fotografie op locatie.

Reclamefotografie

februari 8, 2017

Farlagraaf Fotografie verzorgt ook reclamefotografie. Deze foto´s zijn te gebruiken voor media uitingen, sociale media, publicaties en op uw site.

Modellen

december 11, 2016

Schoonheid is niet gebonden aan leeftijd en vorm, maar aan de ruimte die u het geeft.  

Urban Fotografie

november 7, 2016

Vrijwerk Lelijkheid op haar mooist.
De mens neemt veelal niet de tijd om goed om zich heen te kijken. Zeker op plekken die lelijk, vies en rommelig zijn. Men ziet het wel maar heeft niet echt gekeken.