Freelance professioneel fotograaf

Mijn naam is Peter Farla Fotograaf en kunstenaar uit Maassluis. Vanuit hobby naar passie en nu al weer jaren freelance professioneel fotograaf. Als beroepsfotograaf hou ik mij bezig met bedrijfsfotografie, portretfotografie, (bedrijfs)evenementen, bruidsfotografie, familieportret en media. De mens staat altijd centraal tijdens mijn werkzaamheden. Als klant, onderwerp of toeschouwer ik als fotograaf doe het nooit alleen. In veel gevallen weet u als opdrachtgever wat u wilt, en door goed te overleggen vooraf en soms ook tijdens de het maken van de opnames krijgt u de beelden die het best aansluiten bij uw wensen. Uiteraard denk ik mee om de idee├źn op een zo goed mogelijke manier te bereiken.

Heeft u plannen of vragen, schroom vooral niet om vrijblijvend contact met me op te nemen om te ontdekken wat ik voor u kan betekenen.

Kunstenaar

In mijn vrije werk hou ik mij voornamelijk bezig met Urbanfotografie en modellenfotografie. Het mooie van fotografie is voor mij het bewust zijn wat er om je heen gebeurt op straat. Vaak passeren de mensen gebouwen en gebeurtenissen op straat zonder dat zij zich er van bewust zijn. Het is voor mij een echte uitdaging om de schoonheid in lelijkheid te vinden en dit dan vast te leggen op een eigen manier. Met de verborgen modellen probeer ik ook beelden te maken die een fantasieruimte in zich hebben. Wat ziet u er in en welk beeld roept het bij u op. Met deze vorm evenals de Urban laat ik niet meteen de werkelijkheid zien maar geef ik u de ruimte er een eigen fantasie bij te krijgen.
Met dit werk exposeer ik regelmatig en word vertegenwoordigd door Gallery RitsArt.